Wie Zijn Wij

Home

Posada “Las Casitas del Arco Iris” bevindt zich in het hart van de Heilige Vallei, in Urubamba op 70 kilometer afstand van Cusco. (45 minuten)

Omgeven door een prachtige natuur, die ons helpt “natuurlijk” te leven, liggen onze 8 bungalows, allen voorzien van luxe badkamer en open haard. Wij serveren een heerlijk ontbijt aan onze gasten en ook de mogelijkheid tot het gebruik van lunch en diner. Bovendien zijn er 3 tweepersoons kamers beschikbaar in ons hoofdgebouw.

Vandaar dat “Las Casitas del Arco Iris” voor U de ideale uitvalsbasis is voor een onvergetelijk verblijf in Peru. Zeer centraal gelegen voor uw bezoeken aan de vele archeologische ruines zoals Pisac, Ollantaytambo, Chinchero, Moray, Salineras de Maras en Machu Picchu, waarvan het vertrekstation in Ollantaytambo slechts op 15 minuten afstand ligt.

Onze tuinen worden organisch bewerkt. Er wordt geen enkel synthetisch verdelgingsmiddel en/of kunstmest gebruikt, vandaar dat o.a. vele soorten vogels zoals, kolibries, zwaluwen, leeuwerikken e.a., in hun kleurige vederpracht, behorend tot de Heilige Inca Vallei, bij ons hun thuis hebben gevonden. Bovendien  zal uw hart diep geraakt worden door het schitterende landschap en de ons omringende majestueuze bergen. Onze hemel is overdag altijd strak blauw, s’nachts navigeren we op een zee van sterren en met een beetje geluk onderbreekt een vallende ster uw avondwandeling.

Posada "Las Casitas del Arco Iris"
Contactos: +51 84 201475 - +51 84 201484 E-Mail: reservas@lascasitasdelarcoiris.com
Dirección: Querocancha, Urubamba Cusco-Peru