Onze Service

Home

Onze op maat gesneden service, laat niets na, om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken .Iedere bungalow heeft een open haard, voor het beleven van een  warme onvergetelijke avond. Onze badkamers hebben ligbad en aparte douche, dit alles smaakvol vormgegeven met natuurlijke bouw-elementen.

Als U er de voorkeur aan geeft niet buitendeurs te gaan, wordt voor U een lunch en/of diner bereidt, (3 gangen) die uw culinaire verwachtingen overtreffen, ook als U vegetariër mocht zijn. Wij bieden U een culinaire combinatie van novo-andina keuken gefuseerd met de internationale keuken.

Posada “Las Casitas del Arco Iris” biedt U  24 uur internet-service. Bovendien bieden wij wasserij-service, mocht U dat wensen.

Wij regelen graag uw  toeristische wensen en  leggen desgewenst voor U de contacten met onze lokale reisagenten voor uw excursies en uitstapjes.

In geval van ziekte of noodgevallen staat onze eigen medische zorgverlening geheel ter uwer beschikking, o.a eigen dokter en verpleegster en compleet uitgeruste  zuurstofapparatuur. (hoogteziekte).

Posada "Las Casitas del Arco Iris"
Contactos: +51 84 201475 - +51 84 201484 E-Mail: reservas@lascasitasdelarcoiris.com
Dirección: Querocancha, Urubamba Cusco-Peru